Notícies

Andriu: "L'únic que ens preocupa és allargar la ratxa i guanyar a Sagunt"

DAVID RAMÍREZ

El defensa canari del Lleida Esportiu assegura que l'equip no vol pensar en el futur ni en la possibilitat d'atansar les posicions que donen accés a disputar el play-off d''ascens per pujar de categoria

La bona ratxa del Lleida Esportiu ha despertat il•lusió en l'entorn de l'equip de la Terra Ferma. La paraula play-off d'ascens, que fa uns mesos estava gairebé prohibida, ha tornat a sortir a la llum amb força. I és que els lleidatans es troben, a falta de 13 jornades per acabar el campionat, més a prop de la zona de promoció d'ascens que del descens directe.

Tot i això, dins del vestidor del Lleida, la prudència continua imperant. Els jugadors creuen que ara, un excés de confiança seria perjudicial. El defensa canari Andriu Hernández diu que "l'equip està centrat en allargar la bona dinàmica de resultats". Els blaus volen tenir els peus a terra per no haver de lluitar en les pròximes jornades amb una pressió innecessària per guanyar.

La primera pedra que haurà de superar el Lleida Esportiu en un tram de calendari decisiu per les seves aspiracions serà l'Atlètic Saguntí. Un conjunt, segons Andriu, que al seu camp, de gespa artificial, acostuma a plantejar "partits molt intensos".

L'Atlètic Saguntí es troba en el seu millor moment de la temporada amb cinc partits sense perdre i amb 32 punts a la classificació.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.