Notícies

Alta participació d'expositors internacionals en la 19a edició de Municipàlia

Fira de Lleida

Països europeus com Holanda, Alemanya o França, però també el Canadà, tindran una presència destacada

La 19a edició de Municipàlia, la Fira Internacional d'Equipaments i Serveis Municipals de Lleida, comptarà enguany amb una alta participació d'empreses expositores internacionals. Països europeus com Holanda, Alemanya o França, però també el Canadà, tindran una presència destacada.

La fira biennal Municipàlia se celebrarà del 24 al 26 d'octubre conjuntament amb Innocamping, el Saló de Serveis i Equipaments per als Càmpings, Allotjaments Turístics i Empreses. El nombre d'expositors ha augmentat enguany un 6% respecte a l'edició de 2015, arribant als 334 expositors directes. Unes xifres que, tal com explica el director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, indiquen que la situació política actual no ha perjudicat la celebració del certamen.

El programa d'activitats paral·leles a la zona d'exposició inclou 35 activitats per a professionals. Entre aquestes destaca la Jornada professional d'empresaris del sector del càmping, les jornades d'eficiència energètica, bicicleta pública i administració electrònica, o les sessions sobre Participació ciutadana. A més, la Unión Iberoamericana de Municipalistas i Fira de Lleida organitzen la II Missió Inversa Internacional.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.