Notícies

Alpicat aprova els pressupostos del 2017, que ascendeixen a 4,7 milions d'euros

Ajuntament d'Alpicat

L'equip de govern de CiU i el Grup Independent d'Alpicat ha donat suport als comptes, mentre que la resta de grups hi han votat en contra

El ple de l'Ajuntament d'Alpicat ha aprovat, amb els vots a favor de CiU i Grup Independent d'Alpicat i el vot en contra de la resta de grups, el pressupost per a l'any 2017. Els comptes per l'any vinent ascendeixen a 4,7 milions d'euros.

Des del consistori apunten que es tracta d'uns pressupostos basats en l'austeritat, el control de la despesa pública i la cerca de l'eficiència i l'eficàcia en la gestió municipal. Els comptes tampoc no contemplen cap increment en els impostos ni en les taxes.

Els comptes inclouen un increment en la despesa social, amb una partida per a ajuts al transport adaptat a les persones dependents i un suplement al programa d'ajuda als grans i dependents. En el capítol d'inversions, destaquen les obres en la millora del Camí dels Robinals, la millora de l'espai verd del Ludic Parc i la construcció d'aparcaments a la plaça del Raval, entre altres projectes.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.