Notícies

Almatret i Seròs acolliran els dies 12 i 19 de març la 8a edició de la Xallenge David Duaigües

Diputació de Lleida

Aquesta prova de BTT té l'objectiu de donar a conèixer els paisatges de riu com els Tossals d'Almatret o l'Aiguabarreig del Segre

Almatret i Seròs acolliran els dies 12 i 19 de març la 8a edició de la Xallenge David Duaigües. Aquesta prova de BTT té l'objectiu de donar a conèixer els paisatges de riu com els Tossals d'Almatret o l'Aiguabarreig del Segre.

Aquesta marxa ciclista està plenament consolidada i té un caràcter no competitiu i familiar. Cada marxa té dos circuits, un de 50 km amb una dificultat mitjana-alta amb un desnivell positiu de 1.000 metres i un altre més curt de 30 km adreçat a aquells participants que s'inicien en el món de la BTT.

Per tal d'apropar la prova a tota la família també s'organitzen activitats paral·leles per als infants, un esmorzar popular o visites paisatgístiques i als museus locals. El període d'inscripció per a la Xallenge es va obrir el passat 1 de febrer i s'esperen entre 400 i 500 participants.

Des del 2010, aquesta prova porta el nom del seu impulsor i fundador, David Duaigües, un dels cinc bombers que va morir l'estiu del 2009 durant les tasques d'extinció de l'incendi de l'Horta de Sant Joan.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.