Notícies

Almatret i Mequinensa, entre les rutes per conèixer la Batalla de l'Ebre

L'historiador lleidatà David Sancho publica a Cossetània la guia guanyadora d'un accèssit del Premi Vèrtex

L'editorial Cossetània ha publicat la guia 'La batalla de l'Ebre. 14 itineraris en BTT' de l'historiador lleidatà David Sancho. Aquesta obra ha sortit a la venda després de guanyar un dels dos accèssits del Premi Vèrtex de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya el mes d’abril de l’any passat.

El llibre inclou 14 rutes per alguns dels principals escenaris de l’anomenada Batalla de l’Ebre, un dels combats rellevants de la Guerra de 1936-1939.
Amb aquesta obra el lleidatà David Sancho ha volgut unir la seua formació com a historiador i l'afició a l'excursionisme. La guia editada per Cossetània inclou sobretot espais de les comarques de la Terra Alta i de la Ribera d’Ebre però també hi ha rutes per municipis com el de Mequinensa i Almatret a més d’un parell a la zona del delta de l’Ebre i de la comarca del Montsià.

Sancho ha afirmat, en declaracions a aquesta emissora, que "si que és veritat que s'han fet intervencions però hi ha paisatges, camins, pistes, muntanyes que també van ser significatius que no es coneixen. Amb la guia he volgut treure a la llum escenaris que hi ha per descobrir".
El llibre compta amb 120 pàgines i s'ha editat dins de la col·lecció de guies Azimut.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.