Notícies

Alcarràs aprova un pressupost de 8,6 milions d'euros per al 2015, un 1,31% superior al d'aquest any

Un total d'1.840.000 euros estan destinats al capítol d’inversions, entre les quals hi ha la finalització de la Plaça Arrabaleta

El ple de l’Ajuntament d’Alcarràs ha aprovat aquest dimarts el pressupost municipal per al 2015 amb els vots a favor de l’equip de govern, format per ERC i PSC, i els vots en contra de CiU i el PP. El pressupost total per al pròxim any és de més de 8.680.000 euros, un 1,31% més que el d’aquest any.

D’aquest pressupost, un total d'1.840.000 euros estan destinats al capítol d’inversions. Entre les actuacions que es contemplen hi ha la finalització de la Plaça Arrabaleta, actuacions de millora en les instal·lacions del Centre Cultural, l’ampliació del Pavelló Polivalent, la finalització de la primera fase dels vestidors del Camp de Futbol i l’inici de la segona fase de la seu social, o l’adquisició de terrenys pel nou cementiri, entre altres.

El regidor d’Hisenda, Jaume Bernis, va explicar que el pressupost segueix la tònica iniciada per l’actual equip de govern ara fa tres anys, i que ha consistit en la reducció de l’endeutament i la baixada d’impostos a la ciutadania. En aquest sentit, Bernis ha dit que l’endeutament en acabar l’any 2014 se situa en el 59,93%, i la previsió per al 2015 és finalitzar amb el 52,3%.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.