Notícies

Al Borges només li serveix guanyar els dos partits que queden

Els de les Garrigues van perdre per un gol a tres davant l’Andorra i, si no guanyen en les dues jornades que queden, podrien convertir-se en equip de Segona Catalana

Tram de temporada final complicat i intens el que està vivint el Borges a Primera Catalana. Els de Manel Cazorla porten jornades immersos en les posicions que obliguen a descendir de categoria i, en conseqüència, la necessitat de sumar de tres en tres s’ha convertit quasi bé en una obligació pels garriguencs. Després de caure derrotats davant l’Andorra a casa i en la jornada passada, els de les Borges Blanques saben que en els dos partits que queden, només val sumar els sis punts en joc. Així ho deia el seu entrenador Manel Cazorla: "Evidentment, si vols mantenir la categoria has de guanyar. Per joc no ens mereixem estar on estem, la realitat és aquesta. Hem de guanyar a Viladecans i després al Vilanova. Estem capacitats sí o sí".

Segons el propi entrenador del Borges, l’equip és conscient que són capaços de superar als dos rivals que els hi queda en aquestes últimes jornades: "Ells ho saben, saben que són capaços d'això i de més, ho han demostrat en el partit anterior a casa contra l'Andorra. El futbol no sap de passar, només de present i nosaltres estem forts i amb les idees molt clares".

El primer d’ells serà un equip, el Viladecans que es troba immers en les posicions d’ascens a Tercera Divisió i, per tant, també estan obligats a guanyar. En la última jornada, els garriguencs es veuran les cares amb un rival, el Vilanova i la Geltrú, que es troba en zona de ningú.

Ara mateix el Borges Blanques ocupa la quinzena posició amb 34 punts, la salvació, a tres punts.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.