Notícies

42 entitats de Tàrrega creen l'agrupació AgEnTa

Aquesta iniciativa neix per sumar esforços i cercar sinèrgies entre les diferents associacions i col·lectius que en formin part

Un total de 42 entitats targarines s’han unit per crear l’AgEnTa (Agrupació d’Entitats de Tàrrega) que neix amb l’objectiu de generar una xarxa entre associacions de la ciutat per poder sumar esforços i col·laboracions.
La quarantena d’associacions van des de les de caire cultural fins a les socials o esportives.

La idea d’aquesta nova agrupació va sorgir durant el passat acte del Centenari del Parc de Sant Eloi de Tàrrega quan diferents associacions es van unir per fer una plantada d’arbres de les entitats targarines.

Des d’aquell moment, els màxims responsables de cada entitat s’han reunit en diverses ocasions per debatre com s’havia d’articular l’agrupació i quin funcionament hauria de tenir.

D’aquesta manera, les entitats realitzaran reunions trimestrals i cada 6 mesos hi haurà una associació que serà l’encarregada d’organització i representació.

L’Associació Agrat serà la primera representant de l’Agrupació AgEnTa i la primera activitat conjunta es farà en la propera Festa Major de Tàrrega.

Comentaris

XleeJe, je, empate pero ellos no se queadre1n mucho en sus casas y nosotros ya tenemos ganados los bares y restaurantes. Terminare1n volviendo y tendre1n que fumar donde no hagan enfermar a los deme1s, en la calle, como hace tanta gente en todo el mundo.
Buenas noches, estoy lendyeo su novela, afan no la he terminado, pero lo cierto es que me este1 fascinando. Hace ya algfan tiempo que trabajo mi pensamiento, cada dia estoy me1s convencida que influye en la materia. Me parecen asombrosos los avances que este1 haciendo la ciencia, y pienso que cada vez hay me1s gente haciendo el camino interior y buscando una espiritualidad.Bueno, que enhorabuena de verdad.Un saludo desde Me1laga.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.