Notícies

“Amateur” de Sebastián Perillo guanya el guardó al millor llargmetratge i direcció de la 24a Mostra de Cinema Llatinoamericà

ACN

"Amateur" de Sebastián Perillo guanya el guardó al millor llargmetratge i direcció de la 24a Mostra de Cinema Llatinoamericà. El premi al millor documental se l'emporta "Al Otro Lado del Muro" i al millor curt "Matria".

Aquest any 10 pel·lícules han competit a la secció oficial de llargmetratges, també 10 a la de curtmetratges i 8 a la de documentals. En total s'han projectat 43 produccions de 12 països.

Albert Galera, membre del Jurat de Llargmetratges de Ficció ha comentat que amb el conjunt del jurat "pensem evidentment que ha sigut una edició amb una qualitat molt interessant de propostes cinematogràfiques provinents de diferents països, que evidencien un bon moment del cinema llatinoamericà. Es nota una espècie de renovació i una tendència a crear un estil més propi dels temps que estem". Galera també ha afegit que per ell l'especial valoració recau "en la renovació de l'estil i les ansies dels joves realitzadors per a trobar el seu lloc i per a començar a produir una generació molt concreta de cineastes".

L'organització de la Mostra, va seleccionar els títols que han competit d'entre els més de 1.000 treballs presentats, la xifra més alta assolida al festival.
Els guardons es lliuraran aquest divendres al vespre durant la gala de cloenda que es farà a la Llotja, on també es projectarà la preestrena de la mini sèrie "Vida Privada" dirigida per Sílvia Munt.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.