Notícies

Àngel Ros rebutja “tot tipus de violència física, verbal o emocional"

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ratifica el compromís de la Paeria “amb la convivència, la concòrdia, el diàleg i l’Estat de Dret com a marc on viure en democràcia i llibertat”.

El paer en cap ha iniciat el Ple Municipal amb una declaració institucional després dels esdeveniments de l’1 d’octubre. Àngel Ros ha rebutjat “tot tipus de violència física, verbal o emocional i, en particular, la que es va donar en alguns col·legis electorals” el passar diumenge.

L’alcalde ha ratificat avui el compromís de la Paeria “amb la convivència, la concòrdia, el diàleg i l’Estat de Dret com a marc on viure en democràcia i llibertat”.

"La cohesió i la convivència a la nostra ciutat, per la qual, des de les diferències, treballem tots els paers, és un bé al qual no volem renunciar”, ha assenyalat l’alcalde, que ha demanat “respecte per a totes les idees, per a tots els pensaments i per a totes les sensibilitats. La pluralitat ens enriqueix i no hi hem de renunciar”.

Àngel Ros ha remarcat que “la convivència es construeix amb pau i respecte, i una comunitat que no es basa en aquests valors perd la seva raó de ser i està abocada al fracàs com a comunitat”.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.