Notícies

Àngel Ros demana el trasllat a Catalunya dels polítics independentistes empresonats

ACN

El grup municipal socialista a la Paeria estudiarà si presenta una moció per sol·licitar el seu traslladat a presons catalanes

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, demana el trasllat a Catalunya dels polítics independentistes empresonats. El grup municipal socialista a la Paeria estudiarà si presenta al ple una moció per sol·licitar el seu traslladat a presons catalanes.

El també president del PSC afirma que la seva formació lamenta que hi hagi gent a la presó pel conflicte entre Catalunya i l'estat espanyol, tot i que respecten les resolucions judicials. Amb tot, demana que Oriol Junqueras, Joaquim Forn i els Jordis siguin traslladats a centres penitenciaris catalans "per raons humanitàries".

D'altra banda, considera "absolutament fora de lloc" la petició feta per ERC sobre el seu cap de gabinet, José Crespín. Els republicans van demanar la seva dimissió arran de l'actuació en la inauguració de l'exposició sobre presos polítics al Museu de Lleida. Ros assegura que el seu cap de gabinet va posar en risc la seva integritat física per evitar mals majors.

Ros considera que una part dels manifestants van tenir un "comportament indigne". Ha recordat també que una de les persones que hi havia ha estat condemnada per apologia del terrorisme, en referència al raper Pablo Hasel.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.