Notícies

La 2a edició de la Ruta de la Boira duplica el nombre d'inscrits

Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Un euro de cada inscripció anirà destinat a recuperar un cavall per a l’Estany d’Ivars i Vila-sana

La Caminada turística de la Ruta de la Boira de Ponent gairebé ja duplica les inscripcions en la seva segona edició, que tindrà lloc aquest diumenge. L’organització ha fixat el límit d’inscripcions en les 400, de les quals encara queden unes 40 places lliures.

La 2a Ruta de la Boira, organitzada per la Boira Turística de Ponent i Boira Bike, compta de dues rutes, de 10 i 22 quilòmetres. Totes dues tindran sortida i arribada a Vila-sana, on estarà instal·lada des de les 10 del matí la Fira Lifara i el mercat de productes artesans, una novetat d’enguany que, a més, comptarà amb diverses activitats paral·leles. Entre aquestes hi ha un maridatge de cervesa artesana i vins del territori, tallers per als més petits o un concurs de dibuix.

La Ruta de la Boira també té un vessant solidari, i per això un euro de cada inscripció anirà destinat a recuperar un cavall de la raça Camarga per a l’Estany d’Ivars i Vila-sana, on aquests animals, amb la seva pastura, contribueixen a la preservació de l’hàbitat natural. A més, també s’instal·larà una urna a la Fira Lifara per tal que els visitants que ho desitgin també puguin fer un donatiu amb aquesta finalitat.

Comentaris

Totes dues rutes es fan caminant, res de bicis. Gràcies.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.